Figure fit med Rotolight Anova Pro2..

 
Model: Vivian - Lightsource Rotolight Pro2

Model: Vivian - Lightsource Rotolight Pro2

Det har blitt noen hundre om ikke noen tusen shoots med kropp, fitness, muskler og trente jenter og gutter gjennom årene. Jeg har laget mitt eget “lysoppsett” til dette der jeg normalt siste årene har benyttet ProFoto B1 og B2 studioblitzer, nå tenkte jeg hmm prøve med fastlys fra Rotolight tro... Det har jeg ikke forsøkt før så det kan bli kult..
Når ei god venninne, og kjærsten til en kompis hadde lyst å forevige formen, så tenkt så gjort. Jeg er som tidligere nevnt blitt ambasadør/influenser for Focus Nordic og fikk låne med meg en Rotolight Pro2 lampe. Egentlig tenkt til et filmoppdrag der dette lyset er unikt bra. Inn i studio tok jeg med både Vivian og lampa og satt i gang med kjente poses og settinger.

Dette vil jeg påstå fungerte helt utmerket! Sammen med Sony A7IIIR og en Tamron 28-75 fungerte det 100%! Dette gir en litt ny stil ift innarbeidet lys osv, og på noen måter er det nok også kanskje litt lettere å jobbe med, da man ser hva man får i kamera. Nå kan man også bruke denne Rotolight som en blitz, men jeg lot den jobbe på fastlys denne gang. Men denne funksjonen gjør vel at vi må prøve det også en dag. Så dette blir nok ikke siste gang Rotlight ser kropp, jeg vil nok helst forsøke meg med to stk slike lamper neste shoot for å få litt mer “Klasbu lys” look men må si jeg er imponert og veldig fornøyd med denne type lys.

Vil også gi et apropo til deg som trener og har lyst på denne type foto. (Ja nødvendigvis ikke akkurat denne stilen, jeg gjør en rekke stiler og typer shoots.) Vivian er ikke en “fitness utøver” hun er selvfølgelig i superbra trent og ser amazing ut, men hun er også nybakt mamma. Poenget er at du må ikke konkurrere i fitness for å gjøre et så kult shoot. Jeg tryller og lager litt lysmagi og har tilgode at noen ikke er veldig glad og happy etter et slikt shoot. Ta kontakt med meg for en uformell og uforpliktende prat om du har litt lyst å prøve dette eller noe annet.


 
 
Forrige
Forrige

Konkurrere med foto.. tips og råd!

Neste
Neste

SCENEFOTO.. HVA ER DET..?