SCENEFOTO.. HVA ER DET..?

 
Classic Bodybuilding pose - www.fotomaskin.no

Classic Bodybuilding pose - www.fotomaskin.no

Scenefoto er - Fitness, Physique & BB konkurranse fotografi rett og slett..
PS VIKTIG INFO TIL ALLE KONKURRERENDE ATLETER: INGEN BESTILLING - INGEN BETALING I FORKANT!
VI ER PÅ SANDEFJORD OPEN OG OSLO GRAND PRIX 2020!

Et spesialfelt for de få? Ja selv om fitness sporten har vokst enormt de siste årene er det er nok absolutt det, men likefullt en veldig viktig del av konkurransen! Det å ha de beste minner fra tiden du står der på en scene, etter år med dedikasjon og slit er så absolutt verdt det! Syntes DU det da holder med et dårlig iphone foto fra langt ute i salen? Eller vil du ha det beste av det beste også for dine minner og sosiale medier, ja eller der du henger stolt på veggen i din beste form på treningssenteret?

Klasbu er IFBB-NORWAYs hovedfotograf, og faktiskt den eneste som leverer proffe foto fra alle konkurranser arrangert i Norge! Fotografen har også vært både aktiv utøver, og en del av denne sporten siden 90 tallet. Klasbu har fotografert scenefoto profesjonellt siden 2010, vært på de aller fleste eventer både nasjonalt og internasjonalt! Og har i tillegg arrangert 3 store konkurranser i Norge, “Norway Open” så erfaringen og kunnskapen rundt sporten burde nok være “grei”. Hva har det med foto å gjøre tenker du, vel denne sporten handler om estetikk, og om man som fotograf ikke vet når det rette øyeblikket er, ja så får heller ikke atleten det beste foto!

Jeg skal konkurrere så hvordan fungerer dette? Må jeg bestille og betale? Hvem spør jeg?
Det er ganske enkelt. Du som skal stille i en slik konkurranse trenger ikke tenke på foto før etter konkurransen er ferdig. Da ligger nemlig alle scenefoto på www.fotomaskin.no (butikken er aktiv under konkurransetider) og du skal ikke bestille, eller betale noen ting i forkant. Alle blir fotografert av opp til 3 proffe fotografer. Og du kan se alle foto gratis. Se flere scenefoto her!

Vi samarbeid også direkte med den beste nettavisen, og leverer foto direkte til iform.no under konkurransene.

Det forekommer andre tilbydere av foto under disse konkurransene, aå du kan finne andre leverandører som vil selge deg lignende tjenester. Men du husk å sjekk hva du får, og hva dette koster ift kvaliteten du mottar FØR du betaler for noe du ikke vet hva er da! Du vil lokkes med avslag og prosenter, men det er KUN på fotomaskin.no du faktisk får de beste proff foto

Og du, det er allerede innbakt rabatter i fotomaskin.no. jo fler foto du velger å kjøpe, jo lavere blir prisen pr foto. Helt opp til 50% rabatt, og dette gjelder HELE tiden alle konkurranser.


SANDEFJORD OPEN 2020 - Lørdag 4. april & søndag 5. april 2020
*OSLO GRAND PRIX 2020 + IFBB ELITE PRO SHOW:
Lørdag 25. april & søndag 26. april 2020
* Klasbu er offisiell hovedfotograf og leverer de beste og billigste foto under stevnet! INGEN betaling eller bestilling i forkant!

 

IFBB-Norway anbefaler Klasbu og fotomaskin.no - se offisiell side her

 
Forrige
Forrige

Figure fit med Rotolight Anova Pro2..

Neste
Neste

Han fotografer jo bare sånne muskelfolk..